WIE WIJ ZIJN 

VentilatieService B.V. van klein naar groot met behoud van identiteit!

Met als slogan ‘Altijd on Air’ begon zo’n 10 geleden het avontuur VentilatieService, een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van ventilatiesystemen in projectmatig te renoveren woningen.


Kernwaarden en uitgangspunten? Een bedrijf dat uitblinkt in kwaliteit, persoonlijk contact en een optimale klantbeleving.

Vandaag de dag kijken we met grote trots terug op de omvangrijke groei die we in kleine stapjes hebben gerealiseerd. Door onze unieke en succesvolle aanpak werken we inmiddels nauw samen met diverse gerenommeerde opdrachtgevers die gespecialiseerd zijn in woningrenovatieprojecten. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder ons toegewijde team, dat elke dag overeenkomstig de kernwaarden het beste van zichzelf geeft. Samen hebben we de mijlpalen bereikt en een bedrijfscultuur gecreëerd waarbinnen iedereen meetelt.


Het beste nieuws? Het avontuur duurt voort, ‘Altijd on Air’ laat zich horen! Ons team breidt zich verder uit en een kantoor in Barendrecht is eind 2023 geopend. Ook voor de komende jaren voorzien wij een verdere groei van VentiltatieService.nl. Dat blijven we doen in kleine stapjes, want we willen ook in de toekomst onze onderscheidende identiteit blijven behouden!